Det er fortsatt plass til noen flere navn på plakaten til årets Trænafestival, nå slipper vi tre spennende navn som skal understreke satsningen på urban musikk i havgapet. Elektroduoen Ost & Kjex, den svenske nykommeren Michel Dida og klubb-traveren Teddy Touch kommer alle for å spille på Træna i sommer!

Ost & Kjex

Den Norske duoen Ost & Kjex har gått en lang vei fra debutalbumet i 2004 som utelukkende besto av lyder som kom fra ost og kjeks, via den litt mer krydrede andreskiva, spillejobber på kjente klubber verden rundt til familieliv og deres siste utgivelse Freedom Wig. Ost & Kjex har med sin crossover elektronisk undergrunnsmusikk og indiepop klart det mange andre ikke klarer, å gjøre ekstatiske liveshows på svette nattklubber uten å ta seg selv særlig høytidelig.

 

Michel Dida

Michel Didas navn har vært kjent i Sveriges hiphopmiljø i nærmere fem år. Han har gjort låter med blant andre Timbuktu, Adam Tenstas og Mwuana og med utallige remixer og gjestevers har Dida bygget forventninger som få kan måle seg med. I fjor kom solodebuten med låta ”Höru Mej Bae”, en låt ikke så ukjent for det norske publikum. Med særegen flow og en mørkt og bassdrevet beat tok han steget fra undergrunden og opp i lyset. En ny stjerne ble født og Havfolket ligger snart ved hans føtter!

 

Teddy Touch (DJ)

Teddy Touch er en av Norges mest tekniske klubb-DJs, og har fått folk til å danse landet rundt i snart 20 år. Når han ikke spiller plater lager han egen musikk, og har, i tillegg til å være en del av produsent-teamet Souldrop, produsert musikk for bl.a. Devin The Dude, Lars Vaular, A-Laget og Susanne Sundfør. Han har varmet opp for artister som Snoop Dogg, Nas og The Roots, arrangert afterparties for Prince, Kanye West og 50 Cent, og vært DJ for bl.a. Röyksopp. I klubb-settene sine er han er kjent for å blande sin kjærlighet for hip hop med alt fra funk og reggae til disco og house. Alltid funky, alltid dansbart, og aldri kjedelig.

INGEN KOMMENTARER

Bli den første til å legge igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar