Til topps på Trænstaven

Du har sett den fine lille fjellkjeden vi har langt te havs, med de karakteristiske fjelltoppene på øya Sanna? Under Trænafestivalen har du mulighet til å bestige det høyeste punktet på Sanna, nemlig Trænstaven som strekker seg 338 meter over havet.
Les mer

Padleturer under Trænafestivalen

Sanna er, i våre øyne, Europas vakreste padleparadis. Tusen øyer, det mektige storhavet og majestetiske fjell som skaper en fantastisk ramme rundt padleopplevelsen. Under festivalen padler vi døgnet rundt med morgenturer, dagsturer og midnattssolturer onsdag til søndag. I løpet av fire dager leverer vi et variert program med turer som passer for alle ønsker og behov.
Les mer

 

Til og fra med SeilNorge

Sett toppseil på Helgeland i sommer! Det finnes mange måter å komme seg ut til magiske Træna, men få alternativer slår seilbåten. Få med deg en ukes seilas opp Helgelandskysten før eller etter Trænafestivalen.
Les mer

Træna Pride!

For tredje år på rad arrangerer TrænaPride parade på Husøy i Træna under Trænafestivalen, paraden går fra Træna Museum fredag 7. juli kl 15:00. I år skal toget være like langt som øya er bred! Rapgruppa Kuuk kommer selvfølgelig i år også, Oslo Fagottkor er med, kom som du er eller vil være, ta med flagg og andre effekter. Alle er hjertelig velkomne!

 

Trænathlon 2017!

Sommerens vakreste utfordring skjer på Træna, 33 nautiske mil til havs. Løp gjennom fjell. Svøm over fjord. Bli ett med det ville hav. Bli med når TRÆNATHLON arrangeres for andre gang.

DATO: Fredag 7. juli 2017. Start kl 14.00

Hvem kan delta?
Løpet passer de fleste som liker å mestre naturen. Både atleter og mosjonister vil klare distansen. Følgebåter vil sikre overfarten mellom Husøy og Sanna. Våtdrakt over fjorden og hodelykt i tunellen er et krav. Du bestemmer selv tempo og kan ved behov avbryte løpet. Vannstasjon og energipåfyll ved klesombyttene.
Pris: 300 kr inkluderer T-shirt, diplom og båttransport tilbake til Husøy hvor Trænafestivalen fortsetter.

Etappe 1: Løping 4 km på Husøya hvor Trænafestivalen pågår.
Etappe 2: Svømming 1 km over Trænfjorden til øyen Sanna.
Etappe 3: Løping ca. 2 km, inkludert bakkeløp i tunnelen som går på skrå gjennom fjellet.
Målgang på toppen av Trænfjellet.
Dette blir 7 km du aldri vil glemme!

Se rutekart her.
Meld deg på her