19706936972_941369ee85_o
Foto: Kristian Sivertsen

MAT


Sjyen, fine dining at the end of the world

Frode og Tomas utnytter de lokale råvarene som finnes rundt Træna på årets utgave av Sjyen Gourmetrestaurant.

Vi lover nye innovative retter basert på sjømat.

Bordbestilling kommer!

Fishy Fishy Nam Nam Restaurant

Tørka, salta og sylta. Norske mattradisjoner med moderne vri. Kortreist mat. Dette er utgangspunktet for maten som skal serveres i Trænafestivalens berykta sjømatresturant “FishyFishyNamNam!”. FishyFishy finner du inne på festivalområdet, og gjøres om til den ramsalte klubben Klubb Kokkejævel ved midnatt.

Bordreservasjon kommer!
Havgrill & Sushi

Det er ingen grunn til å gå sulten gjennom festivalen, og fra grillen vår dukker det opp deilig mat. Havgrillen finner du i langteltet på festivalområdet, til venste når du kommer inn.

Spis Træna

På Hjella Camping mellom festivalområdet og kaia kobler vi Hjella og Spis Træna i hop og sammen får du det beste fra to verdener; en bil med mat og en Hjelle-tilhenger full av drikke – pluss en DJ som snurrer skiver slik at du kan ta deg en velfortjent rast. Hjella Camping er åpen hver dag fra 10:00 – 20:00!

SPIS TRÆNA er en rullende festivalbil som bringer god stemning og lokal mat fra det ytterste havgapet til de sultne folket på fastlandet. Vår holme på hjul! Kom å få en smak av lekker mat, gal festival og av det ville hav!

Nattmat på camp

Ble du forvirra av midnattssola, og glemte å spise mens festivalområdet var åpent? Fortvil ikke! Midt på festivalcampen finner du servering etter stengetid. Det er selveste Brobyggerstiftelsen som står for salg, all inntekt går til å hjelpe barn og unge på Filipinene. Åpent fra 17:00 – 05:00 – ish.