Lei av burgere, småretter, plastbestikk og sitte på bakken å spise? Slik pleier festivalmat ofte være. På Trænafestivalen mener vi god mat og god drikke hører med til festen og har derfor laget verdens mest unike festivalrestaurant: FishyFishy Nam Nam.

Denne uken var Andreas Ingul, kjøkkensjef på en Teketopa i Oslo hos vinimportøren Mostue, smakte og satte sammen vinpakke til en treretters sjømatmeny, skreddersydd for Trænafestivalen.

-Vi har funnet sesongens beste sjømatråvarer og laget en meny som bygger på norske tradisjoner men med en spennende vri. Til forrett får folk prøve litt spennende smaker, med ørret, kveitetartar og hval. Til hovedrett byr vi på fersk fisk rett fra havet utenfor Træna, med god tilbehør. Og så selvsagt noe søtt og godt til dessert.

Sammen med resturantsjef Tord Dale og et team kokker og servitører har de planlagt meny og restaurantkonsept. De lover måltidet som en festivalopplevelse i seg selv.

– En festival er full av opplevelser, vi vil at det å spise på Fishy skal være en ekstra opplevelse. Gjennom maten vil vi vise frem noe av norsk matkultur. Noe du husker og tar med deg hjem, og et måltid er en fantastisk opplevelse å dele med venner. VI har plass til alt fra en person, til to til åtti på et bord. Det blir god stemning uansett, med fellesskåler og bursdager må selvsagt feires, forteller restaurantsjef Dale. 

Restauranten har god plass, men flere av bordsetningene er i ferd med å fylles opp. Det lønner seg å bestille før en kommer til festivalen.

Bestill bord her!

Priser: 3 retter. 490.- Vinpakke: 330.-

3 rettes meny bestående av:

Forrett:

Deleforrett med tre forskjellige retter: Hval tataki med ramsløkmajones, puffede solsikkekjerner og sylta løk. Norigravet ørrett med tangsalat, agurk og soyaperler, Kveitetartar med østerskrem, rettich, dill og lakserogn.

Hovedrett:

Torsdag: seifilett med løkkompott, sylta gulrot, tinved, sprø løl og soyasmør

Fredag: lysingfilet med asparges, ramsløk, nypotet, sylta reddik og hollandaise

Lørdag: Breiflabb med byggryn, erter, neper, blåskjell og løpstikkesaus

(ENDRINGER KAN SKJE SOM FØLGE AV TILGANG PÅ RÅVARER)

Dessert:

Rabarbra med nyrmossue, marengs og hasselnøttcrumble

 

  • FishyFishy serverer en tre retters sett-meny bestående av forrett, hovedrett og dessert
  • Restauranten serverer kun sjømat
  • Restauranten har tre langbord – du får sitte med vennene dine men du må også dele bord med andre
  • Vinpakken består av tre glass vin, hver vin valgt ut spesielt for å passe med retten
  • Det serveres også alkoholfri drikke og øl 
  • Bordsetting torsdag: kl: 18 og 20, fredag: kl 16, 18, og 20 lørdag: 19:00 – det er begrenset antall plasser så vær raskt med å bestille.  
  • Husk å føre opp evt. matallergier eller måltidsforespørsler

 

INGEN KOMMENTARER

Bli den første til å legge igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar