Cashless på Trænafestivalen

Trænafestivalen er et Cashless-område, slik at du som festivalgjest kal få handlet raskere og køene skal bli kortere.
Cashless er en elektronisk betalingsløsning som gjør dine kjøp enklere og raskere. Kortet er gyldig til og med 31.12. i kalenderåret det er kjøpt i, og du kan bruke det på alle konserter og festivaler som har en Cashless-løsning. Gå inn på cashless.no for å se oversikt over hvilke arrangementer dette gjelder.
 
NB! Det er kun i festivalens egne utsalgssteder du kan handle med cashless; hos Træna Handel, Træna Gjestegård, Træna Rorbuferie, Kroæ, Amora med flere er det kort og cash som gjelder. Du kjøper og fyller opp ditt cashlesskort på egne påfyllingsstasjoner på området. Eller du kan gjøre det her:
 
Ved kjøp scannes kortet i kassa og beløpet trekkes fra kortets saldo. Handelen tar dermed kun få sekunder og du slipper endeløse køer når du handler. Ubrukte beløp etter festivalen kan refunderes. Du kan til enhver tid fylle på kortet eller sjekke gjenstående beløp på stasjoner inne på konsertområdet, og du kan fylle på kortet så mange ganger du har behov for. Vi har flere påfyllingstasjoner inne på området, og prosessen er enkel, fyll derfor ikke på mer penger enn du tror du kommer til å bruke.
 
Enkel veiledning for påfylling av kortet ved påfyllingsstasjonene:
1. Legg Cashless-kortet på leseplaten ved påfyllingsstasjonen.
2. Velg hvor mye du ønsker å fylle opp på kortet.
3. Dra bankkortet ditt gjennom bankkortterminalen.
4. Tast kode og klar.
5. Vent til Cashless-kortet er fylt med valgte beløp, dette tar noen få sekunder.
 
Enkel veiledning for refundering av ubrukt beløp på kortet:
1. Få en refunderingskvittering fra ett av utsalgspunktene på området.
2. På denne kvitteringen står det en refunderingskode og et serienummer, disse legges inn på nettsiden til Cashless og pengene som er igjen på kortet tilbakeføres.
3. Har du ikke fått denne kvitteringen, gå inn på cashless.no og følg fremgangsmåten for manuell refundering.
 
Mistet kort, med eller uten beløp, erstattes ikke. Mistet Kort kan sperres av Cashless personell på alle Cashless-arrangement. Kortet kan kun sperres dersom det er fylt på med bank- eller kredittkort. Mistet Kort erstattes ikke, men utestående saldo kan overføres til nytt kort, som eieren av det mista kortet selv må erstatte. Det tar 15 minutter fra kortet er meldt sperret til systemet er oppdatert, og sperring kan garanteres. Kortholder står selv ansvarlig for eventuell misbruk i nevnte periode.