Tre av de hotteste navnene i norsk musikk om dagen er klare for Trænafestivalen 2017! 
Julie Bergan, Amanda Delara og Niilas spiller alle på Træna i juli.
Julie Bergan har lenge vært på manges radar som en av de mest lovende norske, artistene, med flere suksessingler og samarbeid med andre kjente navn som Cir.Cuz og Astrid S. I vinter slo hun for alvor igjennom med bangerne Arigato og Blackout, toppet VG-lista, fått internasjonal omtale. Ikke bare er hun en fantastisk låtskriver med rå stemme, hun blir også omtalt som en ustanselig maskin på scenen. – Vi har sett Julie live noen ganger nå, og vet at hun leverer 100%!
Amanda Delara fikk kastet god omtale etter seg og ble kalt et nytt, norsk stjerneskudd da hun slapp sin første singel Paper Paper i fjor høst. Amanda jobber med teamet bak Nico&Vinz og sier selv at hun har lært mye av dem som artister. Med kun to utgitte låter har Amanda likevel bevist at hun er en fremoverlent artist med stort talent og en lysende framtid, vi gleder oss over å kunne presentere henne for festivalpublikummet i sommer!
Bergensprodusenten Niilas lager bløt elektronika, i hard stil og høyt tempo. Han ble plukket opp av P3 og kåret som ukas Urørt for et par år siden, siden da har han hustlet internasjonal oppmerksomhet hos blant annet BBC og VICE. Niilas har blitt en ettertraktet DJ på den norske klubbscenen og spilte senest i mars på by:Larm.

INGEN KOMMENTARER

Bli den første til å legge igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar