Som alle de beste opplevelsene i livet er Trænafestivalen drevet av fellesskap, samarbeid og møter mellom mennesker. Som de aller fleste festivaler drives Trænafestivalen hovedsakelig av frivillig innsats. Uten den enorme innsatsen fra alle dere hvert eneste år, hadde ikke dette vært mulig.
Før, under og etter festivalen i fjor var nesten 500 frivillige i alle aldre, fra både innland og utland, engasjerte som frivillige. Det er ca det samme antallet som er bosatt i Træna Kommune! Ikke bare er hele lokalbefolkningen engasjert i festivalen, Trænafestivalen har hvert år tilreisende langveisfra som vil oppsøke en eksotisk, nordnorsk opplevelse langt til havs. Vi har frivillige fra Frankrike, Tyskland og Danmark.
– De rigger scener, dekorerer, serverer mat og drikke, selger billetter, henger opp plakater og sørger for at både publikum og artister elsker å være på Trænafestivalen, sier festivalsjef Jim Marthinussen.
– Våre frivillige er nok en av de viktigste grunnene til at så mange kommer tilbake år etter år, legger han til.
Første helg i juni skal festivalen gi litt tilbake til alle som har bidratt. Da blir det feiring for alle engasjerte med mat og drikke, festivalsnakk og underholdning. Feiringen starter allerede fredag kveld (2. juni) på Havfolkets Hus og fortsetter lørdag formiddag med tur til Sanna, før kvelden avsluttes med konsert med Ida Maria!
Alle frivillige er velkomne!

INGEN KOMMENTARER

Bli den første til å legge igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar